Save the date: woensdag 4 april workshop EigenWijs

EigenWijs staat bij Puur Sang voor de dingen doen op je eigen manier! We stimuleren en inspireren onze klanten na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan, hoe ze dat bewerkstelligen en wat ze daarvoor nodig hebben. Vervolgens vertalen wij dat naar een nieuwe omgeving die aansluit bij hun Eigen Wijze van werken, leren en leven. Met als resultaat een glimlach op het gezicht van de gebruikers…

Wat ons betreft is een werk-, leer- en of leefomgeving een prachtige spiegel van hoe je zelf en als organisatie bent en kun je deze inzetten om jezelf en je organisatie te laten zien, maar ook om een gewenste verandering in gang te zetten. Puur Sang kan je daarbij helpen. Maar je kunt over het algemeen al heel veel zelf doen.

Daarom organiseren wij een workshop op woensdag 4 april 2012 vanaf 14.00 tot 17.30 uur op een nader te bepalen locatie in Eindhoven.

Tijdens de workshop ga je vooral voor en met jezelf aan de slag: wie ben je, wat doe je en voor wie doe je dat? En wat wil je naar je medewerkers, klanten en relaties uitstralen? Vervolgens kijk je hoe zich dat uit in je huidige omgeving: past je omgeving bij wat je over jezelf of je organisatie hebt beschreven? En hoe zien de andere deelnemers aan de workshop dat? Van daaruit bedenk je samen met de andere deelnemers op welke Eigen Wijze je zelf een gewenste verandering in je werk-, leer- en . of leefomgeving kunt initiëren of realiseren.

De kosten voor deze workshop EigenWijs bedragen € 30,00 per persoon, exclusief BTW. Dat is inclusief koffie en thee tijdens de workshop en een ‘borrel’ als afsluiting.

Herken je jezelf in onze overtuiging dat aandacht voor je werk-, leer- en / of leefomgeving een positieve bijdrage levert aan sfeer en prestaties? En wil je weten wat je zelf kan doen om jouw omgeving aan te laten sluiten bij wie en hoe je (als organisatie) bent? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar leukwerken@puursang.nl. Uiterlijk een week voor de workshop ontvang je van ons de bevestiging met locatie en de factuur.

We zien je graag terug op woensdag 4 april!

Dit bericht werd geplaatst in aandacht, interieurontwerp, leren, procesbegeleiding, PS Inspireert, smile. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s